Werkwijze

In het kennismakingsgesprek bespreek ik uw wensen, ideeën en eisen die u hebt ten aanzien van uw (nieuwe) website.
Ik kan u adviseren over een domeinnaam, de hosting provider (waar uw website opgeslagen wordt) en de eventuele extra mogelijkheden.                        

Naar aanleiding van het eerste gesprek zal ik een oplossing aanbieden in de vorm van een offerte. In deze offerte staan o.a. de verwachte werkzaamheden, de tijdsduur en de kosten.                        

Indien u akkoord gaat met de offerte, wordt er (indien van toepassing) op basis van foto's, logo en huisstijl een grafisch ontwerp voor de website gemaakt, eventueel in samenwerking met een grafische vormgever.     

Ook wordt er een functioneel ontwerp gemaakt. Een functioneel ontwerp bevat, naast de structuur van de website, een beschrijving van alle te ontwikkelen functionaliteiten van de website.

Na goedkeuring van het grafisch / functioneel ontwerp wordt een eerste versie van de website ontwikkeld in de vorm van een prototype, meestal met tijdelijke teksten en foto's. U kunt regelmatig een update verwachten en zo de laatste ontwikkelingen volgen.                        

Na goedkeuring van het prototype wordt de website uitgebouwd naar een definitieve website. De website wordt gevuld met de juiste en goede teksten, foto's en (eventueel) andere media. Ik kan u helpen/adviseren bij het aanpassen van uw teksten.                           

Nadat de website is gevuld met de juiste inhoud, wordt deze uitgebreid getest.
Wanneer de website door u is goedgekeurd, kan deze worden opgeleverd. De website gaat dan "live"!                      

Nadat de website online staat moet deze natuurlijk actueel blijven en onderhouden worden.
Ik verzorg eventueel ook het onderhoud aan uw website.
Na de oplevering kunt u altijd bij mij terecht voor vragen en hulp.               

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Ga naar boven